De Blokfluitgroep is het samenspelen van de leerlingen die bij ons blokfluitles hebben. Twee maal per jaar starten we een cursus blokfluit spelen. De handzame, overzichtelijke blokfluit is nog steeds een van de meest aangewezen instrumenten om kinderen met muziek te laten kennismaken.

Als een leerling muziekmaken leuk vindt kan dat daarna les krijgen op een ander instrument die binnen onze vereniging kan worden bespeeld.

We gebruiken voor de blokfluitlessen de methode van Tom Stone en dat maakt blokfluit spelen voor kinderen tot een feest. De jonge leerlingen leren spelenderwijs de basisbeginselen van het blokfluit spelen, aan de hand van een duidelijke uitleg, leuke oefeningen, grappige spelletjes en bekende liedjes. Bij alle liedjes in het speelse en fraai geïllustreerde lesboek staan akkoordsymbolen vermeld, zodat er met bijvoorbeeld een gitaar of keyboard kan worden meegespeeld.

Lijkt blokfluit leren spelen jou leuk? Samen met 3 of 4 vriendjes of vriendinnetjes? Het kan bij onze muziekvereniging op de Andreashof.

De lessen zijn op woensdag vanaf 14:00 uur. De kosten van de cursus zijn 50,00 euro voor 15 lessen, dit is inclusief gebruik blokfluit en lesboek.
Doorgaan na de 15 kennismakingslessen kan ook. Een heel jaar lang groepslessen volgen kost 160,00 euro.

Wil je meer informatie of je gelijk opgeven stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Afdelingen