Home Boekingen
Boekingen PDF Afdrukken E-mail

 

 

Het Harmonieorkest en het Saxkwartet Basta! verzorgen muzikale aubades, optredens tijdens feesten, partijen en plechtigheden. De Djembégroep verzorgt tevens optredens, maar verzorgt ook workshops voor groepen.

 

Boekingen en informatie Harmonieorkest

Voor informatie en boekingen (optredens, aubades, serenades) neem contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Boekingen en informatie Basta!

Voor boekingen en voor informatie over de kosten van een optreden van het saxofoonkwartet Basta! kunt u terecht bij Paul Ram. Hij is op werkdagen tussen 18.30 en 19.30 bereik baar op telefoonnummer 0174 29 86 68.

 

Boekingen en informatie Djembégroep

De Djembégroep verzorgt workshops voor groepen van maximaal 20 deelnemers. De workshop duurt minimaal 1 uur. Een optreden van de Djembégroep duurt ongeveer 30 minuten. Een combinatie van een optreden en een workshop is ook mogelijk. Voor boekingen en voor informatie over de kosten kunt u terecht bij Martin Vierbergen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0174 29 49 59 of per mail via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Boekingen en informatie Slagwerkgroep PerQzzy

PerQzzy verzorgt spetterende samba slagwerkshows, djembé- en slagwerkoptredens (gestemd, ongestemd en melodisch slagwerk). Een optreden van de Salgwerkgroep PerQuzzy duurt ongeveer 30 minuten. Voor boekingen en voor informatie over de kosten kunt u terecht bij Martin Vierbergen. Martin is bereikbaar op telefoonnummer 0174 29 48 59 of per mail via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.