Home Harmonie
Harmonie PDF Afdrukken E-mail

 

 

Het harmonieorkest van St. Gregorius bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste muzikanten. De gemiddelde leeftijd van de muzikanten ligt rond de dertig jaar.

 

Een harmonieorkest is een orkest dat bestaat uit blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten. We hebben het dan over koperblazers, houtblazers en slagwerkers. Een harmonie vervult een sociale functie. Zo speelt de harmonie tijdens het dorpsfeest en huldigingen. Natuurlijk geven wij ook uitgebreide concerten, bijvoorbeeld in samenwerking met koren of een popband. Het harmonieorkest van St. Gregorius heeft een breed repertoire. Het repertoire varieert van popmuziek tot de wat zwaardere muziekstukken. Zo heeft het harmonieorkest muziek van Michael Bublé op de standaard gehad, maar ook stukken van Bach. Iedere donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur wordt er gerepeteerd in de Andreashof, Leeuwerik 11 te Kwintsheul

 

Kom gerust een keer kijken als het je leuk lijkt om bij ons harmonieorkest te spelen. Neem hiervoor contact op met het harmonieorkest: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of bel naar Martin Vierbergen: 0174-294959.

Muziekvereniging St. Gregorius verzorgt ook muzieklessen. Ben je hierin geïnteresseerd? Mail dan naar Laura van Lier: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .