Informatie over muziek-, of slagwerklessen

Lijkt het je leuk om een instrument bij muziekvereniging St. Gregorius te bespelen, wil je informatie over lessen, je opgeven voor lessen, of informatie over de vereniging? Neem dan contact op met:

– voor lessen op blokfluit en blaasinstrumenten per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– voor slagwerklessen per e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
– voor alle informatie van en over onze vereniging mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lessen/lesdagen in Kwintsheul:

woensdagmiddag: klarinet, saxofoon en dwarsfluit

woensdagmiddag: blokfluit

donderdag: koperinstrumenten (hoorn, trompet, trombone, euphonium en tuba)

wisselend en gemiddeld 1x per 2 weken: groepslessen van slagwerkgroep PerQzzy

vrijdagmiddag tot 19:00 uur: slagwerklessen (drumstel, melodisch, gestemd en ongestemd slagwerk)

Lessen/lesdagen niet in Kwintsheul:

Voor lessen op blaasinstrumenten in Wateringen, Honselersdijk, of Naaldwijk: informatie verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, hobo, fagot, hoorn, trompet, trombone, euphonium en tuba)

Voor slagwerklessen in ’s-Gravenzande: informatie verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Beperkte mogelijkheden)