De slagwerkgroep PerQzzy bestaat uit een groep jonge enthousiaste slagwerkers van ongeveer 7 tot 21 jaar.

Alle slagwerkers krijgen privéles op woensdagmiddag en -avond in Kwintsheul. Lessen volgend in ‘s-Gravezande is (beperkt) mogelijk.

De vereniging biedt de mogelijkheid om erkende (theorie en praktijk) slagwerkdiploma’s A, B en C te halen. Je kunt de opleidingsrichtingen ‘gewoon slagwerk’ en/of ‘melodisch slagwerk’ volgen.

De lessen worden gegeven in onze verenigingsruimten in de WSKO Andreashof, Leeuwerik 11 te Kwintsheul.

Anneloes geeft naast privélessen, ook groepslessen aan de slagwerkers. De groepslessen worden altijd in Kwintsheul gegeven, meestal in de weekenden. Niet elke week, want er wordt projectmatig toegewerkt naar nieuwe optredens.

Voor elk groot optreden wordt een ander programma ingestudeerd. Na de grote successen van afgelopen jaren met trommelen op djembé’s, speelt PerQzzy nu veel op Braziliaanse samba percussie instrumenten. Samba is nog steeds hot, maar ook met ‘melodisch’ is PerQzzy heel erg succesvol.

Als slagwerker doe je niet alleen mee met repetities voor podium- en buitenoptredens van de slagwerkgroep, maar kun je ook alle slagwerkinstrumenten bespelen in het Startersorkest en in het Harmonieorkest. Genoeg mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen!

Foto's: Drumbattle 2019 PerQzzy -Pius X

Ben jij een enthousiaste jongen of meisje en lijkt het jou leuk om om te leren slagwerken en ook mee te doen met Slagwerkgroep PerQzzy? Kom dan gerust eens langs om te kijken, te luisteren en misschien ook wel om mee te doen. Neem voor je langs komt contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.